Index PROMOCIJA d.o.o.

Index.hr je istovremeno najposjećenija i najbrže rastuća digitalna medijska tvrtka u regiji. Naši postojeći projekti su prilično uspješni, ali imamo i hrpu novih odličnih ideja i projekata kojima želimo osvojiti i globalna tržišta.
Kako bismo u tome uspjeli i kako bi naš sadržaj bio još zanimljiviji, dinamičniji i kvalitetniji, trebamo i tvoju pomoć. Ako želiš biti srce video tima, imaš oko za detalje i strast prema pričanju priča kroz objektiv kamere – ovo je prilika za tebe.
Koordinator video odjela
Tvoj posao:

Vođenje tima – Brineš za svoj tim, njihovo zadovoljstva, ali i stručnost u poslu kao i njihov raspored rada.

Raspoređivanje zadataka i prioriteta – U suradnji s uredništvom i u skladu s aktulanim temama, koordinirat ćeš timove na terenu da pravovremeno i kvalitetno snime sav potreban video sadržaj (reportaže, intervjue, studijske emisije, live videe, sadržaj za društvene mreže…).

Tehnički nadzor – Pratit ćeš kvalitetu montaže i editiranja videa, osiguravajući vrhunske produkcijske standarde za sve naše kanale.

Praćenje trendova – Važno nam je da naš sadržaj i način rada prati najnovije trendove i tehnologije u video produkciji.

Suradnja s redakcijom – Blisko ćeš surađivati s našim novinarima i urednicima oko obrade aktualnih tema i opremanja članaka zanimljivim i relevantnim video sadržajem.

Ti si:

Osoba koja ima afiniteta prema vođenju tima – Znaš kako motivirati ljude, ali i prepoznati potencijale i jake strane u njima.

Tehnički ekspert – Važno nam je da poznaš sve aspekte video produkcije, od snimanja do montaže, s naglaskom na poznavanju rada u Adobe Premiere Pro.

Osoba s razvijenim komunikacijskim vještinama – Možeš jasno i učinkovito komunicirati s timom i redakcijom te znaš kako dati, ali i primiti konstruktivnu kritiku.

Kreativna i znatiželjna osoba – Velika je prednost ako imaš potrebu za stalnim traganjem za novim načinima pričanja priča kroz video i inspiriraš se trenutnim tržišnim trendovima.

Veseli te dinamičan i izazovan svijet medija – Prednost je ako imaš iskustvo rada u medijima. Posao je nepredvidiv zbog čega su važne karakteristike poput snalažljivosti, fleksibilnosti i sposobnost brzog donošenja odluka.

Što možeš očekivati od nas:

🌶️ Naravno, rad na najbrže rastućem digitalnom mediju u Hrvatskoj, koji svakodnevno čita preko milijun i pol ljudi — što znači da ti nikad nije dosadno. Biti dio Indexa znači svakodnevno učenje, suradnja s izvrsnim profesionalcima, mogućnost pozitivnog utjecaja na tim, procese, ali i zajednicu.

Mogućnost doprinosa razvoju i inovacijama unutar Video odjela.

Fleksibilnost u radu – mogućnost hibridnog ili potpuno remote rada.

Paket prigodnih benefita (božićnica, poklon za rođendan, poklon ili slobodni dani za druge važne događaje).

Osiguran bogati sistematski pregled na godišnjoj razini.

Za prijavu je potrebno priložiti:

Životopis i motivacijsko pismo u pisanoj ili video formi

Zadatak 1 – ideje za 2 video reportaže

Zadatak 2 – ideje za social videa

Ranije radove ili linkove na radove

Prijave bez priloženih zadataka i radova bit će automatski diskvalificirane.
Kandidati odabrani u uži krug bit će kontaktirani u što kraćem roku. Slanjem prijave kandidati pristaju na upotrebu i pohranjivanje osobnih podataka u svrhu selekcijskog postupka.

Index PROMOCIJA d.o.o.

You must sign in to apply for this position.