Kwery

Bij Kwery zoeken we steeds naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Dankzij onze focus op kwalitatieve en langdurige samenwerkingen weten we exact hoe we jou het beste kunnen helpen.
Ben jij een ervaren System Engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve en snelgroeiende omgeving? Een ambitieus bedrijf in Roeselare kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen!
Als System Engineer speel je een cruciale rol in het coördineren van migraties van on-premise naar de cloud en het opzetten van IT-infrastructuren vanaf de grond. Je werkt nauw samen met diverse klanten in de regio en bent een sleutelfiguur in hun digitale transformatie.
Bij deze organisatie, die een hecht team van zo’n 50 medewerkers telt, staat collegialiteit centraal. Naast regelmatige bedrijfsuitjes en afterworks krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen en certificeringen. Bovendien geniet je hier van een uitstekende work-life balance, met de mogelijkheid om 4 dagen per week remote te werken!
Hoe ziet jouw takenpakket eruit

Je analyseert grondig de IT-behoeften en uitdagingen van klanten, waarbij je rekening houdt met hun visie en specifieke noden.

Je stelt een concreet actieplan op en bent verantwoordelijk voor de implementatie, monitoring en het onderhoud van netwerken en IT- en cloud-infrastructuren.

Proactieve, hoogwaardige ondersteuning bieden is jouw kracht. Daarnaast zorg je voor een volledige documentatie van elk project, zodat ook collega’s naadloos kunnen inspelen op de klantnoden.

Wat verwachten zij van jou

Je hebt ruime ervaring als System Engineer en bent goed thuis in cloudoplossingen.

Communiceren op verschillende niveaus gaat je vlot af; je bent een betrouwbare gesprekspartner voor zowel de business als technische teams.

Je bent analytisch sterk en hebt de ambitie om je coachende vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat bieden zij jou

Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €4.000 en €5.200.

Een netto-onkostenvergoeding van €210.

Keuze tussen een hybride bedrijfswagen met tank- en laadkaart of een hoger nettoloon.

Een compleet salarispakket met onder andere maaltijdcheques van €8, groeps- en hospitalisatieverzekering, en alle nodige tools om je werk te verrichten.

Een gezonde werk-privébalans met 26 vakantiedagen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om 4 dagen per week thuis te werken.

Een dynamische, trendy werksfeer met toegankelijke zaakvoerders en regelmatig georganiseerde teambuildings.

Veel opleidingsmogelijkheden, met jaarlijks een persoonlijk ontwikkelingsplan op maat.

ICTJob

You must sign in to apply for this position.